HITTA DIN
BOSTAD

Centrum

Lägenheterna i centrum är väldigt eftertraktade. I Centrum har du närhet till det mesta. I våra fastigheter finns frisörsalong och affärer.


LÄS MER

Övre stadsdelen

Övre Stadsdelen ligger ca tio minuters gångavstånd från centrum. Goda träningstillgångar, hinderbana, elljusspår för löpning eller skidåkning.

LÄS MER

Nedre stadsdelen

I Nedre Stadsdelen ligger två av våra hus. Det är ett lugnt bostadsområde och här har du nära till matvarubutik, frisör, restauranger.


LÄS MER

Sanden/Lulevägen

Sanden/Lulevägen är ett perfekt område för dig som pendlar mellan Boden och Luleå. I närheten hittar du butiker, restauranger, gym och badhus.

LÄS MER

Lägenheter
LOKALER
m² EGENFÖRVALTAD YTA
Bostadsområden.

Ditt hem är vårt jobb

Vi vill ge dig möjligheten att bo bra. Våra lägenheter finns i centrala Boden, fördelat på stadsdelarna Centrum, Sanden/Lulevägsområdet samt Övre och Nedre stadsdelen. Klicka på den stadsdel du är intresserad av i boxarna ovanför för att se vårt utbud. 

Vi erbjuder boenden från mindre 1:or för de yngre som provar sina vingar och flyttar hemifrån, till 5:or för den stora familjen.  Vi utför löpande renoveringar och utvecklar ständigt våra hyresgästers boenden och omgivande miljöer. 

 

Söker du lägenhet?

Registrera dig för vårt mejlutskick – få ett mejl så fort en ledig lägenhet finns ute. 

Stäng meny