HITTA DIN
BOSTAD

Centrum

Lägenheterna i centrum är väldigt eftertraktade. I Centrum har du närhet till det mesta. I våra fastigheter finns frisörsalong och affärer.


LÄS MER

Övre stadsdelen

Övre Stadsdelen ligger ca tio minuters gångavstånd från centrum. Goda träningstillgångar, hinderbana, elljusspår för löpning eller skidåkning.

LÄS MER

Nedre stadsdelen

I Nedre Stadsdelen ligger två av våra hus. Det är ett lugnt bostadsområde och här har du nära till matvarubutik, frisör, restauranger.


LÄS MER

Sanden/Lulevägen

Sanden/Lulevägen är ett perfekt område för dig som pendlar mellan Boden och Luleå. I närheten hittar du butiker, restauranger, gym och badhus.

LÄS MER

Lägenheter
LOKALER
m² EGENFÖRVALTAD YTA
Bostadsområden.

Ditt hem är vårt jobb​​

Vi vill ge dig möjligheten att bo bra. Våra lägenheter finns i centrala Boden, fördelat på stadsdelarna Centrum, Sanden/Lulevägsområdet samt Övre och Nedre stadsdelen. Klicka på den stadsdel du är intresserad av i boxarna ovanför för att se vårt utbud. 

Vi erbjuder boenden från mindre 1:or för de yngre som provar sina vingar och flyttar hemifrån, till 5:or för den stora familjen. Alla våra lägenheter håller en hög standard med moderna kök och vardagsrum med parkettgolv. Vi utför löpande renoveringar och utvecklar ständigt våra hyresgästers boenden och omgivande miljöer. 

Registrera dig gärna för våra mejlutskick eller besök oss på kontoret. Vi kontaktar dig när det finns bostäder lediga som passar dina önskemål.

LEDIGA LÄGENHTER.

Söker du lägenhet?

Registrera dig för vårt mailutskick – få ett e-post så fort en ledig lägenhet finns ute. 

Vill du registrera dig?

Bostadsområden.

Bo i Boden

Bodens kommun bor ca 27 500 personer. Det är en stad med mycket vackra omgivningar och gröna områden. Det tar inte lång tid att komma ut till naturen om Ni bor inne i centrum. Boden har ett brett utbud på allt mellan sport och kultur. Besök Nordpoolen, ett av Sveriges största äventyrsbad. Eller ta en tripp tillbaka i tiden, till vilda western på Western Farm. Boden har fina sportanläggningar och idrottsföreningar som erbjuder både sommar- och vintersporter.

Boden Arenan erbjuds sportevenemang men även shower, musik samt kulturevenemang.

Boden är en fantastisk stad att bo i - närhet till allt!