CENTRUM

CENTRUM.

Bo i Bodens Centrum

Bor man i Centrum har man närhet till det mesta. I Centrum finns gallerior, caféer, resturanger, biograf, shopping och lekparker för de minsta. I våra fastigheter finns frisörsalong och affärer. Lägenheterna i centrum är väldigt eftertraktade.

 

 

CENTRUM.

Våra lägenheter i centrum.

Nedan ser ni våra lägenheter i centrum.

KVARTERET ASPEN 14.

Drottninggatan 5

Det här huset ligger på gågatan mittemot Enter Galleria och lägenheterna är belägna ovan Lindex och Hemtex butiker. Huset har hiss, loftgång mot gågatan och balkongerna är i söderläge på baksidan av huset. 

Kvarteret Kastanjen 8.

Drottninggatan 18

Fint trevåningshus med affärslokaler på bottenvåningen. Huset har hiss och balkonger till alla lägenheter. Ca fem minuters promenadavstånd till gågatan.

Kvarteret Linnean 1-3.

Lundagårdsgatan 21, 23 A-C, Brogatan 34 A-C, 36 A-D

De här tvåvåningshusen har fin innergård med möjlighet till lek och samvaro. Alldeles i närheten finns Gymnasie, ishall och vårdcentral. OKQ8 finns på andra sidan av gatan och Coop Forum finns till nära promenadavstånd. 

Kvarteret Pinjen 9.

Kvarngatan 4, Hellgrensgatan 5 A-B

De här tegelhusen ligger på ett lugnt område, mitt i centrala Boden. Det finns en innergård och fina kontorslokaler hyrs ut på bottenvåningen. Här är Du välkommen även besöka oss på vårt fastighetskontor.

Kvarteret Steglitsen 16.

Garnisonsgatan 15 A-B

Det här lite mindre hyreshuset ligger nära till badhus och gym, med promenadavstånd till centrum. Huset är beläget nära Bodån med sina fina gångvägar som sträcker sig över hela stan.  

Kvarteret Tulpanen 5.

Kungsgatan 36

Det nyaste huset i vårt bestånd och ligger i centrum mittemot Hotell Bodensia. Lägenheterna har hög standard.