VI PÅ
LUNDSTRÖMS

Hem » Kontakt » Vi På Lundströms
KONTAKT.

Vilka är vi

Träffa vårt härliga team – funderar du över något kontakta oss gärna!

Olle Wennskog

DRIFTCHEF

Olle är vår arbetsledare i serviceteamet. Han är en mycket mångkunnig och glad person med erfarenheter från flertalet branscher som bland annat verkstad, pool och sälj. Olle ansvarar för serviceavdelningen, fastighetsskötarna och den dagliga fastighetsskötseln. 

Fredrik Nilsson

FASTIGHETSSKÖTARE​

Fredrik är vår mångkunniga, stabila och erfarna fastighetsskötare som de flesta av våra hyresgäster känner till. Fredrik är i grunden snickare. Vi är stolta över att Fredrik jobbat hos oss sedan 1996. Han har således djup kunskap om våra hus och dess historik.

Pär Larsson

Fastighetsskötare

Pär har vi fått nöjet att ha på företaget sedan 2001. Pär är en trivsam person med gott hjärta som besitter djup kunskap om våra fastigheter genom sina många år på företaget. Han är utbildad fastighetsskötare och har en väldigt bred erfarenhet inom fastighetsbranschen från tidigare arbeten.

Jens Helin Hammare

FASTIGHETSSKÖTARE

Jens är vårt senaste tillskott på fastighetssidan. Han är företagets friska fläkt, har inte sällan ett leende på läpparna och har snabbt blivit mycket omtyckt av våra hyresgäster. I grunden är han utbildad snickare och har arbetat hos oss sedan 2016.

Marja-Leena Lundqvist

EKONOMICHEF

Marja-Leena är vår professionella ekonomichef. Hon är även finsktalande och har lång erfarenhet av fastighetsadministration i alla former och besitter djup kunskap inom både ekonomi och hyresjuridik. Vi är glada över att ha haft Marja-Leena hos oss sedan 2001. Det hon inte kan inom uthyrning är inte värt att veta.

Kajsa Häggqvist

RECEPTIONIST

Kajsa är vår receptionist och den person som de allra flesta av er kommer prata med då ni ringer eller kommer in till oss. Efter utbildning inom administration har hon jobbat som växeladministratör och har bred erfarenhet av kundservice. Hon tar väl hand om dig när du vill hyra lägenhet eller har något annat ärende gällande din bostad.

Anne Nilsson

LOKALVÅRDARE

Anne har arbetat hos oss sedan 1995. Hon gör alltid ett bra jobb och är mycket omtyckt för sina välstädade trapphus.  Ni kan möta Anne i arbete på följande adresser: Garnisonsgatan 15, Bastugatan 6, Smedjegatan 6, Prinsgatan 1, Kungsgatan 13, Hermelinsgatan 6, Lulevägen 13, 15, 20, 22, 24 och Sturegatan 9.

Karl-Gustaf Hedberg

LOKALVÅRDARE

Karl-Gustaf har arbetat hos oss sedan 1999. Han är en erfaren städare som även han har ett stort upptagningsområde. Ni kan se Karl-Gustaf i arbete på följande adresser: Soldatgatan 1, 3, 5, 7, 9 och 11, Drottninggatan 5 och 18, Hellgrensgatan 5, Kvarngatan 4 och Ugglegatan 2.

Jenny Lundström

VD

Jenny är vår VD. Jenny är utbildad ekonom och har tidigare erfarenhet från både bank- och hotellbranschen. Jenny är intresserad av företagande och arbetar aktivt för Bodens utveckling i olika former. Dessutom ser hon till att alla våra hyresgäster ska trivas hos oss.


Carl-Johan Brandt

Fastighetschef

Carl-Johan är vår trevliga fastighetschef. Carl-Johan är den enda i personalen som flyttat upp från södra Sverige för att arbeta på Lundströms. Han är utbildad ekonom och entreprenör och kommer närmast från hotellbranschen. Han planerar den tekniska driften och underhållet på våra fastigheter. Carl-Johan träffar du sannolikt på din besiktning när du flyttar in hos oss. 

Kontakta oss

Undrar du över något?
Fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan.
Telefon: 0921 - 172 50
E-post: info@lundstromsfastigheter.se
Hellgrensgatan 5A, 961 34 Boden
Mån - fre 08:00 - 15:00 (lunch 12.00 - 13.00).
Stäng meny