SANDEN/
LULEVÄGEN

SANDEN/LULEVÄGEN.

Nära till allt

Sanden/Lulevägsområdet är ett perfekt område för er som pendlar mellan Boden och Luleå. Busshållplatsen ligger alldeles i närheten av våra hus. I närheten hittar du butiker, restauranger, gym och badhus. 

 

 

Sanden/Lulevägen-

Våra lägenheter vid Sanden/Lulevägen.

Nedan ser ni våra lägenheter i vid området kring Sanden/Lulevägen.

Kvarteret Domherren 7.

Bastugatan 6A-B

Det här trevliga tegelhuset ligger i närheten av badhuset. Alla lägenheter har balkonger i söderläge. Garage, carport och motorvärmarplats finns intill huset. 

Kvarteret Domherren 10.

Smedjegatan 6

Fint loftgångshus med hiss. Lägenheterna har balkong, och de på bottenvåning har egen uteplats. Huset ligget nära badhuset, gym och ca 5 minuters promenad till centrum. Garage, carport och motorvärmarplats finns till uthyrning. 

Kvarteret Skatan 1.

Sturegatan 9 A-C, Lulevägen 20 A-F

Dessa trevliga hus med inglasade balkonger ligger vid Lulevägen. På gården finns lekplats till barnen, och du har konditori i direkt anslutning. 

Kvarteret Skatan 3.

Lulevägen 22 A-F, 24 A-C, Hermelinsgatan 6 A-C

I dessa tegelhus har alla lägenheter balkong. Efter ROT-renovering har treorna försetts med fina arbetsytor i köket. 

Kvarteret Ugglan 4.

Ugglegatan 2 A-F

Huset har balkonger, och är ROT-renoverat. Köken har fått en ny köksinredning och utökad sopsortering för 5 sektioner, badrummen har fått kakel och klinker.

I detta hus kan varje lägenhetsinnehavare se sin egen din el- och vattenförbrukning genom våra energimätare. Man kan på så sätt ha koll och påverka sin förbrukning och sina kostnader.

Kvarteret Ugglan 12-13.

Lulevägen 13 A-C, 15 A-C

Husen har inglasade balkonger och badrummen har kakel och klinker. På gården finns lekutrustning till barnen, och en thaimatbutik i direkt anslutning.