CENTRUM

Hem » Lägenheter » Bostadsområden » Centrum
CENTRUM.

Bo i Bodens Centrum

Bor man i Centrum har man närhet till det mesta. I Centrum finns gallerior, caféer, resturanger, biograf, shopping och lekparker för de minsta. I våra fastigheter finns frisörsalong och affärer. Lägenheterna i centrum är väldigt eftertraktade.

Intresserad av en lägenhet? Registrera dig för vårt mailutskick och bli meddelad via e-post så fort en lägenhet blir ledig. 

 

CENTRUM.

Våra lägenheter i centrum.

Nedan ser ni våra lägenheter i centrum.

Är du intresserad av lediga lägenheter just nu?

KVARTERET ASPEN 14.

Drottninggatan 5

Det här huset ligger på gågatan mittemot Enter Galleria och lägenheterna är belägna ovan Lindex och Hemtex butiker. Huset har hiss, loftgång mot gågatan och balkongerna är i söderläge på baksidan av huset. 

Kvarteret Kastanjen 8.

Drottninggatan 18

Fint trevåningshus med affärslokaler på bottenvåningen. Huset har hiss och balkonger till alla lägenheter. Ca fem minuters promenadavstånd till gågatan.

Kvarteret Linnean 1-3.

Lundagårdsgatan 21, 23 A-C, Brogatan 34 A-C, 36 A-D

De här tvåvåningshusen har fin innergård med möjlighet till lek och samvaro. Stengrillen kan fritt användas av hyresgästerna. Alldeles i närheten finns Björknäsgymnasiet, ishall och Björknäs vårdcentral. OKQ8 finns på andra sidan av gatan och Coop Forum finns på promenadavstånd. 

Kvarteret Pinjen 9.

Kvarngatan 4, Hellgrensgatan 5 A-B

De här tegelhusen ligger på ett lugnt område, mitt i centrala Boden. Det finns en innergård och fina kontorslokaler hyrs ut på bottenvåningen. Här är Du välkommen även besöka oss på vårt fastighetskontor.

Kvarteret Steglitsen 16.

Garnisonsgatan 15 A-B

Det här lite mindre hyreshuset ligger nära till badhus och gym, med promenadavstånd till centrum. Huset är beläget nära Bodån med sina fina gångvägar som sträcker sig över hela stan.  

Kvarteret Tulpanen 5.

Kungsgatan 36

Det nyaste huset i vårt bestånd, finns i centrum mittemot Hotell Bodensia. Lägenheterna har hög standard. I källarvåningen finns bastu till dem som älskar att basta! I det här huset ingår hushållsel i hyran.

Stäng meny